Obedové menu od 13.5.2024 do 17.5.2024
Denné menu obsahuje polievku a hlavné jedlo. Cena 7,70 €.
Objednávky na donášku na tel.číslach 0918 907 418 alebo 0905 822 275 od 8.30hod
Rozvoz od 10.30 – 13.30 v rámci TT a okolia podľa dohody.
Cena menu na donášku 7,70€ ( polievka, hlavné jedlo, obaly, rozvoz )
---------------------------------------------------
PONDELOK: Gulášová pol. z bravč. mäsa, chlieb 1,3,7 / Hovädzí vývar so zelen. a niťovkami 1,3,7,9
1. Pečené bavor. koleno, horčica, kyslé obloženie, kváskový chlieb ,,Dobrá pekáreň,, 1,3,7,10,12
2. Čiernohorský bravčový rezeň, posypaný syrom, zemiakové pyré, kapustový šalátik 1,3,7
3. Francúzske zemiaky zapečené so syrom, uhorkový šalát 3,7,10
4. Pestrý miešaný šalát, kuracie stripsy v panko strúhanke, americký dressing, toasty 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, dusená ryža šalát 1,3,7,10,11
---------------------------------------------------
UTOROK: Hrach. polievka s údeným mäsom 1,9 / Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7,9
1. Pravá hovädzia sviečková na smotane, domáca parená knedľa, brusnice 1,3,710
2. Pečené kuracie stehienko so sweet chilli omáčkou, dusená ryža, miešaný šalát 1,9
3. Domáce parené buchty plnené nutellou, preliate vanilkovým krémom 1,3,7
4. Pestrý miešaný šalát, kuracie stripsy v panko strúhanke, americký dressing, toasty 1,3,7,10
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, dusená ryža šalát 1,3,7,10,11
---------------------------------------------------
STREDA: Talianska polievka ,,Minestrone“ 9 / Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7
1. Stroganov z bravč. panenky, šampiňóny, kys. uhorky, horčica, dusená ryža, miešaný šalát 1,7,10
2. Gyros z kuracieho stehna v tortille, zelenina, cesnakový dressing, zemiakové U-hranolky 1,3,7,9
3. Lasagne ,, Bolognesse“ s mäsová zmes so zeleninou, mozarellou a bešamelom, parmezán 1,3,7,9
4. Poké bowl s kuracím mäsom a čerstvou zeleninou a ovocím, teriyaki omáčka 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,11,10
---------------------------------------------------
ŠTVRTOK : Šošovicová pol. kyslá, cesnak. osúch 1,3,7 / Hovädzí vývar so zelen. a niťovkami 1,3,7,9
1. Zemiaková placka, soté z viac druhov mäsa a zeleninou, posypaná syrom1,3,9
2. Grilované kuracie medajlóniky na syrovej omáčke s kukuricou, dusená ryža, miešaný šalát 1,3,7
3. Špagety ,,Aglio oglio“ chilli, cesnak, petržlenová vňať, rucolla, parmezán 1,3,7
4. Poké bowl s kuracím mäsom,čerstvou zeleninou a ovocím, teriyaki omáčka 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,11,10
---------------------------------------------------
PIATOK: Jarná zeleninová pol. s mrveničkou 1,3, 7 / Slepačia s mäsom, zelenin. a niťovkami 1,3,7,9
1. Bravčové karé plnené klobáskou a údeným syrom na prírodno, dusená ryža, miešaný šalát 1,9,10
2. Gril. kuracie prsia zapečené s paradajkou a syrom chedar, šťuchané zemiaky s cibuľkou7
3. Tortellóny plnené riccotou a špenátom v syrovej omáčke, čerstvý baby špenát, parmezán 1,3,7
4. Poké bowl s kuracím mäsom a čerstvou zeleninou a ovocím, teriyaki omáčka, 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,11,10
Pri zmene/zámene prílohy k jedlu účtujeme poplatok 0,40centov.
1 Obilniny, 2 Kôrovce a výrobky z nich, 3 Vajcia, 4 Ryby, 5 Arašidy, 6 Sójové bôby, 7 Mlieko a výrobky z neho, 8 Orechy, 9
Zeler a výrobky z neho, 10 Horčica,11 Sezamové semeno, 12 Oxid siričitý, 13 Vlčí bôb,14 Mäkkýše .
Polievka 0,25l. Gramáž mäsa v surovom stave 120g, prílohy 200g, knedľa 160g.
Šalát - hlavné jedlo min.350g. Múčne hlavné jedlá min. 350g .
V našom zariadení Vám ponúkame možnosť prezentácie Vašej firmy alebo školenie Vašich zamestnancov. Pre tieto účely Vám ponúkame školiacu miestnosť s kapacitou 30 miest zariadenou flipchartom, premietacím plátnom a projektorom. Naše zariadenie je ideálne pre viacdňové školenia, nakoľko ponúkame možnosť kompletného servisu ubytovania do 26 lôžok, stravovania a nerušeného priebehu Vášho školenia. Potrebám klienta sa individuálne prispôsobujeme. Pre pracovné obedy sú k dispozícii 2 diskrétne salóniky s kapacitou 15 a 30 miest.